Almavédelem

Fényképezz, mint egy profi az Olloclip 4 az 1-ben lencsével!

2015. július 24. - naturevic

Az okoseszközök korában egyre többen készítenek fotókat a mobiljukkal. Bizonyos helyzetekben ez magától értetődik, hiszen ha nincs épp nálunk a fényképezőgépünk, de az élet egy jó témát kínál, akkor mi sem egyszerűbb, mint előkapni a telefont, és megörökíteni a soha vissza nem térő eseményt.

A trend azonban egyre inkább az, hogy a mobilok átveszik a fényképezőgépek helyét, és akár kirándulni megyünk, akár a várva várt nyári fesztiválra, már csak mobilt viszünk magunkkal, és azzal örökítjük meg az emlékeinket.

Jó fényképhez jó kamera

Ha iPhone 6-unk van, akkor annak a kamerájára sem lehet panaszunk, hiszen a 8 megapixeles iSight milliónyi lehetőséget kínál nekünk, és számos technikai újítást is tartalmaz. Automatikus élességállítás, optikai képstabilizátor – hogy csak néhányat említsünk emlékeztetőül. Ez mind szép és jó, de ha kicsit kreatívabban szeretnénk fotózni, ahhoz nem árt, ha a kamera is alkalmas erre, mint például az Olloclip 4 az 1-ben lencse, amivel felturbózhatjuk kissé az iPhone 6-unkat, valamint az iPhone 6 Plus mobilunkat.

shutterstock_106033496.jpg

Az Olloclip 4 az 1-ben lencse

Az Olloclip 4 az 1-ben egy igazán elmés kis szerkezet – tulajdonképpen négy külön optikai lencséről van szó, amiket mind az előlapi, mind pedig a hátlapi kamerákkal használhatunk, így akár egy érdekes szobrot akarunk lefotózni, akár egy szelfit szeretnénk készíteni magunkról, mindkettőt gond nélkül megtehetjük.

A lencséket kompakt méretüknek köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, és egy apró kis eszközzel rögzíthetjük a telefonhoz. Azoknak, akik figyelnek a részletekre, további érdekes adalék, hogy többféle színösszetétel közül is választhatnak, hogy az apróságok is a helyükre kerüljenek.

A négy lencse

A négy lencse között találhatunk halszemoptikát, aminek a látószöge ultraszéles, így az eddigieknél jóval több mindent örökíthetünk meg, nagylátószögűt a monumentális dolgokhoz, valamint tízszeres és tizenötszörös makrót, mert a kis tárgyak is számítanak.

Az Olloclip 4 az 1-ben lencse igazán jó választás lesz az iPhone 6 és iPhone 6 Plus okostelefonunkhoz, mert úgy fényképezhetünk velük, mint ahogy eddig még soha.

És a témához kapcsolódóan, további érdekességeket olvashattok még itt és itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://almavedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr47652056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása