Almavédelem

Így készíthetsz tökéletes szelfit iPhone 6-tal

2015. július 23. - naturevic

Ki ne szeretne tökéletes szelfit készíteni magáról, amivel azután rengeteg lájkot zsebelhet be a legnagyobb közösségi oldalon? Valószínűleg nemigen akad olyan – vagy csak kevesen lesznek –, aki erre a kérdésre nemmel válaszol.

De mitől is hibátlan egy szelfi? Többek között attól, hogy olyan, mintha nem használtunk volna hozzá semmilyen plusz eszközt – mintha csak kattintottunk volna egyet, és az így elkészült képet töltenénk föl, mindenféle manipuláció nélkül. Hogy ez lehetetlen? Valószínűleg igen, de semmi gond, mert bármikor lehet egy kicsit csalni!

shutterstock_220911772.jpg

Kerülj rivaldafénybe!

A jó szelfi egyik alapfeltétele minden bizonnyal a tökéletes megvilágítás. Otthon, a félhomályos szobában, vagy a fürdőszobai tükör sápadt fényénél valószínűleg nem tudunk majd olyan fotókat készíteni, amikkel szívesen elbüszkélkednénk a barátainknak. De mit tehetünk, ha nincs kéznél egy profi stúdió, ahol a sztárokra hajazó képeket lőhetünk? Nos, vehetünk például egy LuMee light-up tokot az iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus készülékünkhöz, és máris közelebb kerülünk a hőn áhított szuper szelfihez.

A LuMee light-up tok

A LuMee light-up tulajdonképpen egy kemény műanyag tok, mindkét szélén egy sor LED égővel, ami lehetővé teszi, hogy a szelfik, amiket készítünk, valóban kitűnőek legyenek. A bőrtónust ragyogóvá teszi, a fényképek pedig fényesek és meleg árnyalatúak lesznek, és még éjszaka, amikor viszonylag sötét van, akkor is fantasztikus képeket készíthetünk vele.

A kemény műanyag tok, azon kívül, hogy vakuként funkcionál, megvédi a telefont a sérülésektől. Saját erőforrásról működik, amit MicroUSB csatlakozón keresztül tölthetünk föl, a hátoldalán pedig egy külön gombot találunk, amivel ki- és bekapcsolhatjuk az eszközt, valamint a fényerőt is szabályozhatjuk a segítségével – csak hosszan nyomva kell tartanunk, és a fény máris erősödik, vagy éppen gyengül.

A LuMee light-up teljes fényerő mellett egyetlen feltöltéssel kerek két órán át működik, de ha csak átlagos szelfizők vagyunk, akkor kéthetente is elég a töltőre dugnunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://almavedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr947649780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása