Almavédelem

Autóval a világ körül

2015. május 29. - almaprot

A nyár a nagy kirándulások, a gondtalan pihenés időszaka. Sokan pattannak ilyenkor autóba, és célozzák meg a legközelebbi tópartot, a tengert, vagy épp álmaik városát. Persze mobil nélkül ma már nem teszünk egy lépést sem, hiszen az elkészült fotókat azonnal meg akarjuk osztani az ismerőseinkkel, és az okostelefonokra millió olyan hasznos applikációt – térkép, étteremkereső stb. – tölthetünk le, amik jó szolgálatot tehetnek nekünk az utazás során. Hogy egy hosszabb kocsikázás alatt is gond nélkül élvezhessük az iPhone-unkat, jobb, ha beszerzünk pár fontos kiegészítőt, mielőtt nekivágunk az ismeretlennek.

Hogy a telefonod is feltöltődjön

Ha többórás út áll előttünk, akkor könnyen megeshet, hogy a telefon még azelőtt lemerül, hogy megérkeznénk a célállomásra. A Griffin PowerJolt 2.4A Lightning Car Chargerrel elkerülhetjük ezt a bosszantó helyzetet, és bármikor feltölthetjük nem csak az iPhone-unkat, de az iPadünket és az iPodunkat is. Az erős, 12 wattos autós töltő valamennyi Lightning csatlakozós iOS eszközhöz ideális, még az iPhone 6-hoz is, a 91 centiméter hosszúságú spirális Lightning kábel pedig nem tekeredik össze, így kényelmesen használható vezetés közben is.

griffin-powerjolt-24a-lightning-car-charger_554b647e9734e.jpg

Biztos tartás az autóban is

A Clip Style Car Universal Holder telefon- vagy navigáció tartót egyaránt rögzíthetjük a szélvédőre, de a műszerfalra is – az eszköznél alkalmazott speciális technológia lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen sima felületen megtapad, a csíptetőnek köszönhetően pedig gyorsan és egyszerűen kivehetjük vagy beletehetjük a mobilt. És amit még az előnyére írhatunk: a legnagyobb iPhone 6 Plus is elfér benne, a legkisebb iPhone 3GS pedig nem csúszik ki belőle.

Két telefont egy csapásra

Ha úgy hozza a helyzet, hogy két telefonunk – vagy bármely más eszköz – egyszerre merülne le, az ExoCharge 2 Port autós töltővel nem kell vitát nyitnunk arról, hogy kié legyen az elsőbbség. Ugyanis egyszerre két, akár eltérő típusú mobil is csatlakoztatható hozzá, mert bármilyen 2.0 USB kábellel kompatibilis.

Jó kilátások

Amikor vezetünk, igen fontos, hogy végig jól lássuk az utat, és hogy a kiegészítők, amiket használunk, a lehető legkönnyebben kezelhetőek legyenek. A Steelie Car Mount Kit autós tartó mindezeket kitűnően tudja – kis mérete miatt nem zavarja a kilátást, a mágneses kialakításának köszönhetően pedig menet közben is pofonegyszerű levenni róla és visszahelyezni rá a telefont. Csupán egy apró, kör alakú komponenst kell a mobilunk hátuljára, középre ragasztanunk, amivel az eszköz azután a gömb alakú, műszerfalra rögzített elemhez tapad.

A bejegyzés trackback címe:

https://almavedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr997496262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása