Almavédelem

Irány a szabad!

2015. május 27. - almaprot

A jó idő visszavonhatatlanul megérkezett, úgyhogy nincs kifogás, irány a szabad! Ha pedig természet, akkor ki ne szeretné megörökíteni az izgalmas kalandokat, amiben az iPhone-od a tökéletes társ. Persze az sem árt, ha felkészíted a telefonod, mielőtt nekivágsz a természetnek, és ehhez most adunk is néhány tippet.

Fuss szabadon!

Ha szenvedélyed a futás, és szeretsz közben zenét hallgatni, vagy egy applikáció segítségével követed a teljesítményed, akkor értékelni fogod a Fit-Sports Armband iPhone 6-ot, ami egy formatervezett, állítható méretű karpánt, és amiben úgy viheted magaddal a mobilod, hogy az közben nem akadályoz a szabad mozgásban. A légáteresztő neoprén anyag nem irritál, a tépőzárral pedig igen egyszerűen használhatod ezt a remek kis kiegészítőt. Nem iPhone 6-od van? Az sem gond, hiszen nálunk a régebbi modellekhez is találhatsz magadnak karpántot.

fit-sports-armband-for-iphone_5293908a8cadf.jpg

Sport közben is biztonságban a mobil

Ha az extrém sportok vonzanak, és csúcsokat akarsz hódítani, akkor a PureGear PX360 iPhone 5S/5 tok maximális védelmet nyújt majd a telefonodnak. A masszív és ütésálló, összecsavarozható eszköz egy karabinerrel rögzíthető, így nem veszíted vagy ejted el a mobilod, miközben sportos, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöz neked. Az iPhone 6 tulajdonosoknak az ütés- és cseppálló Ballistic Explorer tokot ajánljuk – a kecses, mégis erős szerkezettel garantáltan nem lesz váratlan helyzet!

Nyeregben lesz az iPhone-od is

Azok, akik nyeregbe pattannak és két keréken róják az utakat, a HandleBand Univerzális biciklis tartóval helyezhetik biztonságba az iPhone-jukat. A könnyű, de strapabíró anyagból készült tartó alapja egy alumínium váz, amit egy szilikon pánt segítségével játszva felhelyezhetsz a kerékpárodra, hogy bármikor elérhesd azt, és a formatervezésének hála szinte minden okostelefonhoz – így iPhone-hoz – is illik.

Kapcsolódj ki gondtalanul!

Ha horgászni vagy kempingezni indulsz, akkor mindenképpen szerezz be egy PureGear PX260 iPhone 5S/5 tokot! Az iPhone 5S/5 okostelefonod garantáltan biztonságban lesz ebben az összecsavarozható kiegészítőben, ami így nem csúszik szét, és ami egyedi formájával téged is kiemel a tömegből.

A bejegyzés trackback címe:

https://almavedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr277496172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása