Almavédelem

Te várod már az iPhone 7-et? Ha igen, jól teszed!

2015. június 08. - naturevic

Jön a nyár, már elmúlt az aktualitása annak, hogy a Samsung bemutatta idei csúcstelefonját, és hamarosan eljön a pillanat, amikor az Apple teríti ki a lapjait: érkezik a 7-es.

Ez azt is jelenti, hogy felerősödnek a találgatások, hogy egyre gyakoribbak az iparági pletykák, és hogy szivárognak az érdekességek a távol-keleti alkatrészgyártóktól.

Hét az Apple-igazság?

Bár evidensnek tűnik, hogy a 7-es nevet kapja az Apple idei újítása, azért erre nem érdemes nagy tételeket feltenni, hiszen a márka névadási módszere szerint páros években növeli eggyel a verziószámot, páratlanokban meg a szám mögé biggyeszt egy S betűt.

shutterstock_231940516_kicsi.jpg

Denis Rozhnovsky / Shutterstock.com

Tavaly persze a sima 6-os mellett a 6 Plus is megjelent, sőt, a Samsung épp idén érte el a hatos verziószámot, így azért valószínű, hogy az iPhone-tól a 7-est kapjuk "ajándékba", és nem még egy S betűt.  

... és megjelent pár dizájnterv

A rajongók érdeklődését pedig tovább csigázták a különböző dizájntervek, amik idő közben felbukkantak a magazinokban, ezek ugyanis kifinomult, rendkívül elegáns külsőt ígérnek a fogyasztóknak.

A tervek szerint például a Home gombot a megjelenítő panelbe integrálnák, ami használható megoldást jelentene a mindennapokban, de emellett még egy sor érdekességet kapnának az új eszköz vásárlói.

Persze a szakértők szerint kevés a valószínűsége, hogy a következő generációs iPhone ennyire elmegy a dizájnváltás terén, ezért a józanabbak csak finomabb fejlesztéseket várnak mind kívül, mint belül.

Oké, de miben lesz más?

Számtalan kérdőjel van a témában, de az szinte biztos, hogy az idei iPhone új processzort hoz, amibe nemcsak beleépítik a zenestreamelő szolgáltatást, de még a Sirit is teljesen felújítják. Külön kuriózum, hogy az új A9-es processzort a Samsung gyártja majd, de mind tudjuk, hogy a pénznek mije nincsen (szaga).

A háttér 16-ról 32 gigásra nő a belépő szintű modellek esetében, de a legnagyobb attrakciónak a kamera számít majd, ami a pletykák szerint kétlencsés DSLR lesz, ami sosem látott mobilos fotózási minőséget vizionál előttünk.

És hogy mi lesz a mérettel? Nos, a Jobs szerint ideálisnak tartott 3,5 hüvelyktől már rég eltértünk, a 6 Plus például 5,5 hüvelykes volt, szóval számíthatunk idén is arra, hogy egy olcsóbb és kisebb modell mellett lesz egy teljes értékű, eddigieknél nagyobb darab is.

A bejegyzés trackback címe:

https://almavedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr467527066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása